פרסומות סוטות למשחקי וידאו :)
פרסומות סוטות למשחקי וידאו :)
חח אני זוכר כמה מהם ממגזינים של שנות ה90
-
- אדמין
- יצירת קשר:
Re: פרסומות סוטות של סגה
חחח
כן, זה היה הקטע של סגה בעיקר בתחילת שנות התשעים - שיווק נועז ונשכני שמיועד לקהל מבוגר יותר. לעומת נינטנדו שהתמקדה בקהל של ילדים קטנים יותר באמצעות שיווק קורקטי לכל המשפחה שכלל בעיקר תפיסות מסך וכותרות יבשות.
מצד שני היו לנינטנדו גם כאלה: (אז אני כבר לא בטוח מה היו העניינים איתם בניינטיז)
כן, זה היה הקטע של סגה בעיקר בתחילת שנות התשעים - שיווק נועז ונשכני שמיועד לקהל מבוגר יותר. לעומת נינטנדו שהתמקדה בקהל של ילדים קטנים יותר באמצעות שיווק קורקטי לכל המשפחה שכלל בעיקר תפיסות מסך וכותרות יבשות.
מצד שני היו לנינטנדו גם כאלה: (אז אני כבר לא בטוח מה היו העניינים איתם בניינטיז)
לא הכרתי את הפרסומות של סגה.
אפילו היום אין דברים כאלו
אפילו היום אין דברים כאלו
פעם לא היה פילטרים כמו היום. בשנות השמונים והתשעים הכל עבר ולאף אחד לא היה אכפת.
-
- אדמין
- יצירת קשר:
כן, הפכנו להיות מאד PC (פוליטיקלי קורקט). היום כולם כל כך מפחדים לפגוע במישהו או לצאת סקסיסטים/מחפיצים...Chk991 כתב:פעם לא היה פילטרים כמו היום. בשנות השמונים והתשעים הכל עבר ולאף אחד לא היה אכפת.
הנה עוד דוגמאות
Re: פרסומות סוטות למשחקי וידאו :)
עוד קצת
WTF??? זה אמיתי?
פרוסמת למשחק דרימקאסט עם אחד השחקני פורנו הכי מפורסמים, רוקו סיפרדי
WTF??? זה אמיתי?
פרוסמת למשחק דרימקאסט עם אחד השחקני פורנו הכי מפורסמים, רוקו סיפרדי
-
- אדמין
- יצירת קשר:
רשימה מגניבה.
נראה שהיום אנחנו חיים בחברה פוריטנית ושמרנית לעומת מה שהיה בשנות השבעים, השמונים ואפילו התשעים.
דרך אגב, הפרסומת של ה Davis Cup World Tour היא בהשראת הצילום המפורסם של מרטין אליוט מ 1976:
קלאסיקה
נראה שהיום אנחנו חיים בחברה פוריטנית ושמרנית לעומת מה שהיה בשנות השבעים, השמונים ואפילו התשעים.
דרך אגב, הפרסומת של ה Davis Cup World Tour היא בהשראת הצילום המפורסם של מרטין אליוט מ 1976:
קלאסיקה
אהבתי את הפרסומת של ה- VITA
-
- אדמין
- יצירת קשר:
גוגל שולח לי כל הזמן התרעות על העמוד הזה שהוא לא עומד בהנחיות שלהם מבחינת הצבת פרסומות
אז זה עשה לי חשק להוסיף פה משהו, ולאחרונה מסתובבת באינטרנט המודעה הזאת:
אז זה עשה לי חשק להוסיף פה משהו, ולאחרונה מסתובבת באינטרנט המודעה הזאת: