מכשיר סיני MP5 Game player - ×יך להוסיף תמונות ×œ×ž×©×—×§×™× ×©×× ×™ הוספתי?

מדריכי חומרה ותוכנה - ×ž×•×“×™× ×©×œ קונסולות, הפעלת ××ž×•×œ×˜×•×¨×™× ×•×›×œ × ×•×©× ×˜×›× ×™ ×חר
יפת
מתקד×
מתקד×

מכשיר סיני MP5 Game player - ×יך להוסיף תמונות ×œ×ž×©×—×§×™× ×©×× ×™ הוספתי?

הודעהעל ידי יפת » 06 מ××™ 2017, 16:23

קניתי ×ת המכשיר ×”×–×”: http://m.gearbest.com/mp3-mp4-players/pp_113.html שניתן לשחק בו ×‘×ž×©×—×§×™× ×©×œ ניטנדו, סופר נינטנדו, מגה דרריב וגיימבוי. יש ×ž×©×—×§×™× ×‘× ×•×™×™× ×©×”× ×¢× ×ª×ž×•× ×•×ª. ×בל ×”×ž×©×—×§×™× ×©×× ×™ מוסיף ×ין ×œ×”× ×ª×ž×•× ×•×ª. ×יך ×× ×™ מוסיף ×ž×©×—×§×™× ×¢× ×ª×ž×•× ×•×ª?
×× ×™ מקווה שתוכלו לעזור לי, יפת.

סמל ×ישי של המשתמש
Ax=Battler
×דמין
×דמין
יצירת קשר:

Re: מכשיר סיני MP5 Game player - ×יך להוסיף תמונות ×œ×ž×©×—×§×™× ×©×× ×™ הוספתי?

הודעהעל ידי Ax=Battler » 11 מ××™ 2017, 10:25

תמונה

כמובן ש×ין לי מושג ×יך הממשק של יצירת המופת הטכנולוגית ×”×–×ת עובד, ×בל ×× ×™ הייתי מחפש תיקייה של התמונות הקיימות ובודק ×יך קר×ו להן.
לדעתי ×”×©× ×©×œ התמונות צריך להיות ×–×”×” ×œ×©× ×©×œ קובץ ×”×¨×•× ×›×“×™ שהמערכת תקשר ביניה×.

יפת
מתקד×
מתקד×

Re: מכשיר סיני MP5 Game player - ×יך להוסיף תמונות ×œ×ž×©×—×§×™× ×©×× ×™ הוספתי?

הודעהעל ידי יפת » 11 מ××™ 2017, 10:27

Ax=Battler כתב:כמובן ש×ין לי מושג ×יך הממשק של יצירת המופת הטכנולוגית ×”×–×ת עובד, ×בל ×× ×™ הייתי מחפש תיקייה של התמונות הקיימות ובודק ×יך קר×ו להן.
לדעתי ×”×©× ×©×œ התמונות צריך להיות ×–×”×” ×œ×©× ×©×œ קובץ ×”×¨×•× ×›×“×™ שהמערכת תקשר ביניה×.

תודה רבה. ×בל התמונות של ×”×ž×©×—×§×™× ×”×‘× ×•×™×™× × ×ž×¦× ×‘×›×•× ×Ÿ הפנימי וש×× ×™ מחבר ×ת הנגן למחשב ×× ×™ ×œ× ×¨×•××” ×ת הכונן הפנימי.

סמל ×ישי של המשתמש
Ax=Battler
×דמין
×דמין
יצירת קשר:

הודעהעל ידי Ax=Battler » 11 מ××™ 2017, 10:36

תנסה לשנות הגדרות שתוכל לר×ות hidden files:
https://www.isunshare.com/windows-10/sh ... ws-10.html

חזור ×ל â€œ×¤×•×¨×•× VGFreak - טכניâ€

מי מחובר

×ž×©×ª×ž×©×™× ×”×’×•×œ×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”: ×ין ×ž×©×ª×ž×©×™× ×¨×©×•×ž×™× ×•×ורח ×חד