שלום לכולם+שאלה לצריבת משחקי WII
שלום לכולם+שאלה לצריבת משחקי WII
היי,שלום לכולם חזרתי קצת לראות מה ניש? הייתי עסוקה בזמן האחרון עם הצבא והכל התגייסתי לא ממזמן קבלו תמונה שלי ושל כמה חברים מהמסיבת גיוס שלי (זה היה בסוכה חיחיחיXD) מי שלא מזהה אני הכי ימנית עם הגופייה השחורה
... אני רואה שהאתר קיבל זריקת אנגריה והתעדכן בקטנה בדף הראשי כל הכבוד ! סופסופ
עכשיו לגבי הצריבת משחקים לא מזמן רכשתי WII פרוץ ...
והתחלתי לצרוב משחקים לWII עם NERO 7 ULTRA-אני משתמשת בדיסקים של dvd-r 16x silver line
עכשיו אני צורבת על IMAGE רגיל,ושאני מכניסה את הדיסק לWII הוא עושה EROR-אז הלכתי למחשב הכנסתי ואז המחשב מזהה את הדיסק כדיסק ריק-כאילו לא נצרב עליו משהו לעולם... מה עושים?
תודה מראש,ושתיהיה שנה טובה לכולנו
... אני רואה שהאתר קיבל זריקת אנגריה והתעדכן בקטנה בדף הראשי כל הכבוד ! סופסופ
עכשיו לגבי הצריבת משחקים לא מזמן רכשתי WII פרוץ ...
והתחלתי לצרוב משחקים לWII עם NERO 7 ULTRA-אני משתמשת בדיסקים של dvd-r 16x silver line
עכשיו אני צורבת על IMAGE רגיל,ושאני מכניסה את הדיסק לWII הוא עושה EROR-אז הלכתי למחשב הכנסתי ואז המחשב מזהה את הדיסק כדיסק ריק-כאילו לא נצרב עליו משהו לעולם... מה עושים?
תודה מראש,ושתיהיה שנה טובה לכולנו
shir |סטים שלמים של משחקי וידאו (מגאסון,מגה דרייב,MAME ועוד)
לפנות אליי בפרטי.
לפנות אליי בפרטי.
Re: שלום לכולם+שאלה לצריבת משחקי WII
כלכך לא...אני צורבת איתו סרטים ועוד מלא דברים אחרים והוא עובד מצויןeric כתב:הצורב שלך דפוק
לפנות אליי בפרטי.
לפנות אליי בפרטי.
וואו, לא הייתי חבר כאן מאז הפורום הישן...אבל אמרתי-יאללה, יש לי טיפה זמן, אז אולי נוכל גם לנסות לעזור, אם כבר...
למען האמת, שיר, גם אני נתקלתי בבעיות צריבה של משחקים(במקרה שלי מדובר ב-PS2 מה שכן) ב-Nero.
אני לא יודע מה הבעיה אצלך, אבל נסי אולי תוכנה אחרת? אני אישית משתמש ב-Alcohol, וצורב במהירות נמוכה/בינונית.
למען האמת, שיר, גם אני נתקלתי בבעיות צריבה של משחקים(במקרה שלי מדובר ב-PS2 מה שכן) ב-Nero.
אני לא יודע מה הבעיה אצלך, אבל נסי אולי תוכנה אחרת? אני אישית משתמש ב-Alcohol, וצורב במהירות נמוכה/בינונית.
עידן תודה! הורדתי ממש עכשיו את האלכהול 120% וצרבתי וזה אכן עובד מצוין!עידן כתב:וואו, לא הייתי חבר כאן מאז הפורום הישן...אבל אמרתי-יאללה, יש לי טיפה זמן, אז אולי נוכל גם לנסות לעזור, אם כבר...
לפנות אליי בפרטי.
לפנות אליי בפרטי.
אחלהשיר כתב:עידן תודה! הורדתי ממש עכשיו את האלכהול 120% וצרבתי וזה אכן עובד מצוין!עידן כתב:וואו, לא הייתי חבר כאן מאז הפורום הישן...אבל אמרתי-יאללה, יש לי טיפה זמן, אז אולי נוכל גם לנסות לעזור, אם כבר...
עריכה: ומה שיותר חשוב-שיהיה לך שירות טוב וקל! לאיפה התגייסת?
תודה רבה, התגייסתי למג"בעידן כתב:אחלהשיר כתב:עידן תודה! הורדתי ממש עכשיו את האלכהול 120% וצרבתי וזה אכן עובד מצוין!עידן כתב:וואו, לא הייתי חבר כאן מאז הפורום הישן...אבל אמרתי-יאללה, יש לי טיפה זמן, אז אולי נוכל גם לנסות לעזור, אם כבר...
עריכה: ומה שיותר חשוב-שיהיה לך שירות טוב וקל! לאיפה התגייסת?
לפנות אליי בפרטי.
לפנות אליי בפרטי.
שלום שיר!
לרגע חשבתי, אמ... מי זאת שיר ... ואז נזכרתי בלידי געגע ... ואז אמרתי... אה כן שיר...
אנחנו חוזרים להרכב מלא !!! (הייתי mcg בפורום הישן ^_^ )
לרגע חשבתי, אמ... מי זאת שיר ... ואז נזכרתי בלידי געגע ... ואז אמרתי... אה כן שיר...
אנחנו חוזרים להרכב מלא !!! (הייתי mcg בפורום הישן ^_^ )
עצוב לי לראות את הפורום הזה בלי פעילות. בכלל, כל "הסצנה הישראלית" של משחקי וידאו ומשחקי מחשב ישנים(VGFreak, מסע אל העבר ונוסטלגיה לתמיד) בקושי מתפקדת כיום. יחסית ב"מסע" יש הכי הרבה פעילות, וגם היא מועטה...
תוכנה בשם Igmburn תעזור לך מאוד בענייני הצריבה.