זה נושא שדובר עליו רבות בפורום (בתקופה פעילה יותר...), אז פירסמתי פוסט שמרכז את כל הרימייקים שאני יודע עליהם.
לדעתי זה אספקט מעניין וכיפי במיוחד ברטרו גיימינג שבמובן מסויים מנגיש קלאסיקות עם אנשים שיש להם פוביה ממעט מדי פיקסלים על המסך
אחלה פוסט אבי! פעם הבא בבקשה תפרסם גם כאן בפורום את הפוסטים מהבלוג. אני בדרך כלל נכנס ממועדפים ישירות לפורום ורק עכשיו ראיתי שפרסמת גם פוסט מעולה על JRPG. היינו מדברים גם על זה קצת
R A V E N כתב:אחלה פוסט אבי! פעם הבא בבקשה תפרסם גם כאן בפורום את הפוסטים מהבלוג. אני בדרך כלל נכנס ממועדפים ישירות לפורום ורק עכשיו ראיתי שפרסמת גם פוסט מעולה על JRPG. היינו מדברים גם על זה קצת
ומה עם טוקי באמת?
עוד משחק רימייק שכדאי להזכיר (Super Street Fighter 2 HD Remix)
אלכס אתה לגמרי צודק. לא זוכר למה לא פירסמתי את הפוסטים הקודמים. אולי כי הפורום היה כבוי אז. אני אפתח נושא חדש על פוסט ה jrpgs.
סטריט פייטר רמיקס הוא משחק מדהים ואחת הסיבות העיקריות לכך שקניתי בזמנו x360. אבל הפוסט הוא על רימייקים של משחקי קונסולות על הפיסי, והעובדה המצערת היא שהרימייק המצויין הזה מעולם לא יצא לפיסי...
נראה לי שאני הולך לקנות אותו עכשיו (שוב) ב PSN
באמת נושא חשוב, יצא לי לשחק בריימיקים, לדעתי נפחו בחלקם את העלילה, היו צריכים לעשות רק ריימיק וזהו.
בזמני החופשי אשחק (שוב פעם לדעתי ריימיק זו לא אותה חוויה אבל אני שמח שעשו אותה)