רייבן אתה באמת צודק לא היתה קונסולה יותר יפה מהמאסטר סיסטם אני חושב שזה דחף את משחקי הווידאו לעולמות חדשים ללא ספק אפילו יותר מהמגאסון
המאסטר סיסטם היתה הקונסולה הראשונה שלי שההורים שלי קנו לי אותה לבר מיצוה שלי כי ההיתי חולה על הוונדר בוי עם הפטישים
למען האמת בשנות השמונים סגה בלטה באולמות הארקייד ככה שלא היה איכפת לי שלא היה לקונסולה משחקים של חברות אחרות כל כך
דרך אגב לא יכולתי לרדת מהקונסולה הזו בקלות ככה שאמא שלי שברה לי אותה אחרי חצי שנה אני זוכר שהיה לי 4 משחקים באותה תקופה היה לי את שינובי וונדר בוי 2 רוקי וראסטן...
אחרי זה קניתי קומודור 64 שהיה שם מלא משחקים אבל הגרפיקה היתה גרועה ומלא משחקים נתקעו רק דבר אחד אהבתי בקומודור וזה היה המוסיקה של המשחקים שהיתה מיתנגנת בצורה יוצאת מהכלל לעומת המאסטר סיסטם שהיתה מאוד איטית
המגהסון היה לי אחר כך אבל מאוד היתבעסתי עליו כי המשחקים שהיו בו היו כאילו חסרי טעם משהו היה חסר בהם לא היה מספיק בשר בשביל להינות למרות שהיו כמה משחקים מאוד בודדים שנהנתי בהם כמו קונטרה דאבל דראגון 2 ודרקולה קיד
מה שעד היום אני מתבעס שלא היה לי ועדיין אין לי זה היה הטורבו גראפיק אבל גיליתי אותו לפני כמה שנים בילבד וחבל שלא הגיע לארצ כי בטוח הייתי קונה אותו ולא משנה המחיר
עוד משהו שהרגשתי שפיספסתי היה הסגה סאטורן... אני פיספסתי אותו כי תמיד חברים צחקו עליי שאני משחק השטויות האלה וניסיתי להיגמל ככה שירדתי מנושא הקונסולות לכמה שנים וזה לא החזיק מספיק מעמד ככה שבסוף חזרתי ובגדול חחח
היו משחקים סבבה על הקונסולה כמו האוס אוף דה דאד ושינובי לגאנד ועוד נחמדים
נינטנדו 64 לא כל כך עינינה אותו ביגלל הפרצוף של מריו בפתיחה למרות שזה היה מגניב תלת מימד אבל עדיין לא היה מלוטש מספיק טוב
עוד קונסולה שהיתבעסתי שלא היתה לי היתה הסופר נינטנדו.... למה? מפני שהגרפיקה שלה היתה יותר משכנעת מהמגה דרייב במשחק של הסטרייט פייטר 2
אבל עד לפה חברים אני מקווה שלא שיגעתי אתכם